Jump to content
AVIC411.com

reinkarnation

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reinkarnation

  1. 2017 v7 Mod: Nag Screen Removal Z, X, and F series

    I am having this same problem with the paste... i deleted the Existing navi.exe but cannot paste. What was the method you used...?? i figured this out by re watching the youtube video and doing it how he did to Paste. But now I got a new problem. thanks
  2. 2015 Avic Z120 map update

    Confirmed, disconnected car battery and all weirdness is gone and updated to 6.0. iPod fully functional, Thanks everyone this site has come through as always If someone can forward a link to donate if there is any I'd be more than happy to donate my CAD dollars lol
  3. 2015 Avic Z120 map update

    UPDATE: update was successful on my z110. However, i am also experiencing the IPOD issues. For me the HU will play the music from the ipod but the HU screen is a black screen. As if i was playing videos from my ipod. Cant change it, and the headunit will not skip/change songs, has to be done manually from the ipod. I also will have to revert back to 2013 update. Just downloading it now
  4. 2015 Avic Z120 map update

    So i have the Z110bt updated to 140 software. Attempted the method as per Ron above ^. downloaded the 2015 maps and replaced card info. Update started to work and at around 2 % says invalid SD card and had the blank screen. AS I am typing this message as i Was trying it again.... and now its seems to be working. I just copied and pasted the same info above from ron again and i think its installing now.... Weird...... im at 25% now fingers crossed Thank you all Where can I donate?
  5. Audio cuts out when my Hids power on automatically...

    Can't seem to figure this one out hoping for vblue to chime in, I installed a relay hoping it wud work but it didn't
  6. have the z110bt installed in my 09 Sierra, using pac 0s-4. Problem im Getting is that, as soon as my truck switches from day mode to night mode (when the lights automatically go on if its dark outside.... my sound and subs will completely cut out... the deck is still on... but the sounds cuts out i tried everything battery pulls, checking wiring, im not sure what the problem is anyone have any ideas?
  7. Audio shut of when HID foglights turned on.

    So that fix I posted a few years back worked for a bout a year, but now for the past year I have bene experiencing this problem, just wondering if anyone has come up with a solution yet? I'm still running the z110 updated to 140bh. Via firmware, thisbis the nastiest bug I cant figure it out
  8. is there a way to do a reset or reboot of the avic z130 bt while the device is running? without having to turn my ignition off? any buttons i need to hold down or anything? or is it not a function
  9. Audio cuts out when my Hids power on automatically...

    yes i disconnected the orange white wire and the problem still occured
  10. mirrioring with iphone 6?

    hey guys how do I mirror the image form my iPhone 6 to the pioneer HU? It's a z110bt updated to 140 or whatever it was, I can get sound to go But for some reason no picture? Have app radio and the apps installed what am I missing? Or what plays with video Posted this in the wrong section. earlier
  11. hey guys how do I mirror the image form my iPhone 6 to the pioneer HU? It's a z110bt updated to 140 or whatever it was, I can get sound to go But for some reason no picture? Have app radio and the apps installed what am I missing? Or what plays with video
  12. Audio cuts out when my Hids power on automatically...

    so after some testing it seems like the problem is with my HIDS, when i unplug them, and attempt to recreate the situation it doesnt happen, not sure what this means, but maybe a relay will fix it?
  13. i just updated the 2013 maps, and theres been a alot of recent construction and changes to highways here in vancouver that havent updated with this 2013 maps update.... when will the 2014 maps be released?
  14. 2013 map update Added lines to my reverse camera need help setting up

    I found my answer, instructions are in the manual for the newer models
  15. hey so i installed the new update the other day and realized it added guidelines to my reverse camera now, any idea on how to set it up correctly? your able to move all the points.... but not sure whats the proper guide to align it to my vehicle .... thanks ill post a pic of what it looks like soon
  16. Backup Camera While Driving 940BT

    hey so if i attach the power to the switched wire (red) will i get both options to auto on while in reverse gear and able to watch while driving forwarD? or is it only one or the other
  17. 2013 USA/CAN Maps Download

    thanks for the update updated my z110 bt worked great, i cudnt get it to go at first had same problems as some others but just kept trying and it worked via the z110 bt method make sure its the root and not in the folder Also what is mecha version thing, mine was still at 1.xx whatever where as the pic in the first post is 2.xxx something everything else of my changed to 5.0 and bluetooth. 3.32
  18. after the update... when im using directions the Mute doesnt work for music or radio.,,,, i set it to mute All and everything still no luck any help would be nice
  19. Audio shut of when HID foglights turned on.

    I had this problem... for like a week.... i just unhooked the power from the batter for half hour and it hasnt happened again.... i didnt change anything from the start tho, it just sorta happened 2 yrs after having the deck with no problem.... i did change from the scoche harness to the pac harness but yeah i just unhooked the battery for half n it solved it!! hope this works for you guys
  20. worked perfectly for me aswell, z110 updated to -z120-z130-z140 Thanks alot!! Also the whole removing the voice navigation control .. dumb idea
  21. NHL PLAYOFFS ON avicz130bt, please helppp paid 10 dollars

    awesome, thanks for all the help boys appreciate it...
  22. Hey guys, So i can see that the youtube app will work to watch videos straight from youtube on my iphone and it gets displayed on my avic z130, but i bought this CBC live stream of the playoffs for 10 bucks thinking I could do the same thing. but only the sounds goes across... the video is just black... so only the youtube app is playign the video from the iphone but this CBC (canadian broadcastign company) live stream of playoffs wont play.. the screen is black... but the sound plays thorugh tthe vehicle speakers... and the picture only displays on the iphone and not the deck any help? or anythign i can do or am i just outta luck
  23. Sound/subs Cut out completely ..... Helpp Pac-OS-4

    Yea im running HIDs only headlights tho i dont have Fogs, I fixed the problem... I just disconnected my subs, the deck, and the Pac 0s-4 aswell as my truck battery for 30 mins... reconnected it all back and the problem was gone.. just guesse something needed to be reset..
  24. After about 2 yrs no problems, im having some now... have the z110bt installed in my 09 Sierra, using pac 0s-4. Problem im Getting is that, as soon as my truck switches from day mode to night mode( when the lights automatically go on if its dark outside.... my sound and subs will completely cut out... the deck is still on... but the sounds cuts out.. if i go to options and then turn the subwoofer off then back on again the sound works.... but the subs wont work.... the subs will only work with a full restart of the vehicle... but as soon as the automatic lights go on once its dark its dark outside.. it cuts out again.... I haven't changed anything wiring wise... I had some katzkins installed and the guy said he didnt touch any wiring... just the seats... so anyone know what could be wrong? I pulled my batter just now to reset everything see if that fixes it but if not, can anyone help. its a major piss off Thanks,\
  25. blackberry playbook and z130

    i know its an apple supported deck, but does anyone know if its possible to get the playbook attached to the deck? thanks
×