Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'Turn on'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 2 results

  1. hey guys, I have a Z130bt that I sold on amazon.com and the buyer is saying it wont power on. I had it in my car for a year and it worked fine, anything I can tell him to check that may be causing it not to power on or should I just tell him to return it and I'll accept the loss? He says he replaced the fuse in the back so far and his tech tried to give it direct power and nothing. He also said he got it to work once but the accessories won't turn on. Anything I can tell him to try? maybe common things or anything? ANY help is appreciated. I am NOT trying to screw this guy, so if a return is whats needed here he'll get it. I'm just trying to help him out and also avoid the loss on my end. Thanks.
  2. Hello Everyone, I recently had the battery on my car die. I gave it a jump and the battery charged and the car started. But now my Headunit won't turn/power on at all. The faceplate has power, because it's running of it's battery. Does any one know how I can turn/power it on or reset it...or did my system fry??? I've had my AVIC-U310BT installed in my 04 Cadillac Deville with On-Star for 3 years now. I had it installed by Al & Ed's who hooked everything up. I don't have too much detail on what they did expect that they grounded a wire so I could use the system while driving and they told me that a special wiring harness was installed so that the On-Star would work with the unit. Other than that my unit has been working fine. This is the first time this happens. If anyone has any idea of what it could be I would greatly appreciate it. I'd hate to have to install my factory radio or buy another unit. Thanks!!!
×