Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'f320bt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 5 results

  1. After replacing the battery of my F3210BT I get the message ''System starting up ... please wait'. The radio is still working but the screen is black, apart from the message that the system is starting up. After about half an hour the screen becomes completely black and the radio stops. Resetting the system by means of pushing the reset button has no effect. I contacted Pioneer who advised me to send the unit to a repair center, they didn't came up with an solution to solve the problem. Does any of you how to solve this problem? By the way, I also installed the old battery again, to see if the problem was caused by the new battery, but the problem was still the same.
  2. F320BT update 2017 password hack

    I need some help overwriting Pioneer password of a map update for AVIC F320BT. Any suggestions how to overwrite or what to install? Or how to get open the testmode of F320BT?
  3. Newbie needs help with modding F320BT

    Hello, need some help with the installation of IGO8 EDIT: I came to a point where I got IGO8 started via the app menu. But it won't find any gps signal and it closes the app when the car restarts. Any help for these problems? To clear things up. (F320bt V.: 1.0000) The steps I did: 1. Changed the applib.dll to the modded one via testmode 2. I have put that app package on the sd card. 3. Downloaded IGO8 + maps and copied it on the sd card. 4. Made sure that the IGOlauncher uses the right path of the IGO8.exe (opened the .mscr data with notepad++ and edited the first shown path)
  4. Update/Upgrade F320BT

    Hi everyone, I have a european (dutch) F320BT and when I look in the software info it says version 1.0. I've seen lots of posts now but none is clear about the following: 1) Can I update to version 2 or version 3? If so, how (without buying products or services from Pioneer) 2) I see a lot of mods says version 3 is needed, are there mods available for version 1 that I have? 3) If I were to buy the 2012 map update, does this automatically upgrade the software version? (I found one on ebay) 4) Can I update the maps manually from the internet somewhere? Which files do I need and where do they go So that's quite a list I'm a noob doing stuff to the f320bt, but work with computers so if I just could get directions.... Thanks!
  5. Where do I find section for F320bt

    I am unsure where I can find solutions that deal with my model Avic f320bt
×