Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'iphone4s'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 2 results

  1. I am really curious about this. Mine is installed and partially working. I have power, radio works fine, blue tooth pairs almost immediately, the USB/30-pin cable _seems_ to be charging my phone, but the App Icon is greyed out and not functioning so I have no GPS even though all the proper Apps are installed on my iPhone4. Tomorrow I will pull the radio and get rid of the Micro ByPass to see if that is causing the "communication" problem. I talked to a local installer today and he said that some Pioneer units are sensitive to the brake bypass and may not allow you to get to all menu options. He suggested I keep plodding along, and trying to contact Pioneer Tech Support, and if I haven't resolved it by next week, I have an appointment at his shop on Wednesday for his best Pioneer guy to pull it and start from scratch. So I'd like to make this Poll and thread a central one for AR3/iPhone4/4S users to share their stories, maybe help someone figure out why their Appradio 3 isn't working as advertised. Please take the poll and list your installed AppRadio 3-Related Apps and any pros/cons in follow-up posts. Mike
  2. Hello, I am having an annoying issue with the advanced app mode feature on the Pioneer AVH-P8400BH. After been using it for a few days, suddenly the appradio stop working. The DVD doesn't recognize my iPhone anymore. I can use the cable to charge the iPhone but not for the app mode. it is really frustrating this... I tested others iPhones and they worked. I am concern that this is an issue with my iPhone. This is not the first time it happen to me, Last time I had to make a restore on my iPhone and then everything went back to normal. I dont want to make a restore again.... I want to find out which is the reason why my iPhone is having this crash. Something is interfering the communication between the iPhone and the DVD. Does anyone have the solution or have experiment this issue before? **I am using an iPhone 4s iOS 5.1.1 Jailbroken,
×