Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'top'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive


  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 1 result

  1. Hello, To the best of my knowledge, this F700BT is stuck on Firmware Ver. 1 I’m looking for any help to update my system to a more current version. The device came preloaded with some modifications/ bypasses that made it really smooth to use, until it got stuck on a boot-loop. Awhile back, I found a working link with files to fix the corrupted software, downgrading me back to this base software. My GPS maps have also stopped working. I've tried using the downloads from Pioneer's website with no luck. I’d seriously appreciate it if anyone could connect me with a working set of files to bring this F700 up to speed again. Will gladly Paypal a reward if the update works well. I’ve tried searching around for working links, but they're usually disconnected. Attached are a few pictures of the HU to get a good idea of what I’m working with. If you can help feel free to send me a PM or reply to this thread, thank you ! http://avic411.com/index.php?/topic/83394-need-files-to-update-f700-from-ver-1-reward-available/&do=findComment&comment=344058