Jump to content


Photo

Uploading Custom Backgrounds to AVIC-D3


  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#16 qbinican

qbinican
  • Members
  • 16 posts

Posted 31 January 2008 - 06:35 PM

I just cant f*******ing do this!!!!!!!!!! I have 20 pic, 500X240 the folder say its 10.15 GB.......sh..... isn't that to much? I've gotten as far that the D3 knows the pic's are there but it wont open them cause of an error! I love this unit and all but damn couldn't they make this a lot easier to do.


I burnt 18 photos to a CDRW last night. They were all backgrounds that I got from this site. I forgot to put them in a folder called PICTURES the first time I tried and it didn't work. On my second try it worked perfectly. Don't give up. I have had my D3 in for all of 3 days. I still have some things to fix, but it will be worth it when I get the bugs worked out.


I'm not going to give up, just frustrated thats all. I am mad that I purchased toast to do this and I still can't :twisted:

#17 numberone

numberone

    Member

  • Members
  • 91 posts
  • LocationSt. Louis

Posted 04 February 2008 - 09:34 PM

Just did it and it worked! Thanks.
Dodge Charger R/T
Pioneer Avic-D3 With Bluetooth, Ipod, Sirius and XM Radio Modules
1 Rockford Fosgate Power T-1500.1 Bd Mono Block
Factory- 6 Speaker Boston Acoustics 276 Watt System
2 12" Rockford Fosgate Punch Hx2
Viper 5900 SST Alarm

#18 Gustooo

Gustooo
  • Members
  • 1 posts

Posted 18 February 2008 - 09:15 PM

Hey guys... i just got my D3 in about a month ago, and i'm finally starting to figure out all the cool things you can do with it... The backgrounds idea is awesome, and i've even started learning photoshop to create my own. I have one HUGE problem though. I've tried nearly 10 times now, and CANNOT get my d3 to read the disc... well, correction, it will read it, but it CONTINUES to tell me... "There is no /PICTURES/ folder, please create one and put jpegs into it"... now, i'm pretty sure i'm not retarded... i've obviously made a PICTURES folder, threw it on my desktop, dragged it into the CD-R disc as my computer recognized it, and it said that it was formatted.. whenever i look on the computer, all the files are there.. ALL of them, only about 4 or 5, but they're all properly sized and labeled, only letters/numbers... does anyone have an idea of why it won't detect the pictures folder though..?


sorry if i've repeated someone else's question, but i didn't see it, and i'm an absolute moron.. thanks haha..

- Gustooo

#19 ThisIsTakeSome

ThisIsTakeSome
  • Members
  • 14 posts

Posted 19 February 2008 - 07:24 AM

i dont know whats goin on with the guys who this wont work for, i put about 8 pictures in a PICTURES folder, and burned it, it worked the first try. it looks so bad ass, thank you!

Attached Files



#20 laythor

laythor
  • Members
  • 8 posts

Posted 19 February 2008 - 10:12 AM

put jpegs into it"...- Gustooo


PIM's.. not jpegs

#21 mxc3030

mxc3030
  • Members
  • 5 posts

Posted 20 February 2008 - 04:58 AM

i followed all the above instructions but once i insert the cd it doesn't get read at all.... all my images are the resolution and all are jpeg formatted.
i don't have any of the navi cds though.... could that be the problem?

#22 393stroker

393stroker

    Member

  • Members
  • 72 posts

Posted 21 February 2008 - 04:32 AM

how do you get them to be jpg?

#23 klinger

klinger
  • Members
  • 2 posts

Posted 22 February 2008 - 04:39 AM

WOW! First try a complete success Thanks for the help. :D

#24 occb2

occb2

    Member

  • Members
  • 46 posts

Posted 23 February 2008 - 05:09 PM

I did it on a Mac. Worked like a charm. Thanks
Rob

#25 quills

quills

    Member

  • Members
  • 36 posts

Posted 26 February 2008 - 01:10 AM

I read this last night, followed the directions here and it worked perfectly. very good thread IMO.

#26 393stroker

393stroker

    Member

  • Members
  • 72 posts

Posted 26 February 2008 - 03:41 AM

thanks for the help. i got my pics up on mine today.

#27 Mi-Black_Pearl

Mi-Black_Pearl
  • Members
  • 17 posts

Posted 28 February 2008 - 09:55 PM

is it necessary to use nero to burn the disc? or will i just be able to click burn disc on the top of the folder task bar? i tried using without nero which doesnt work but wondeing if it's still really necessary to do so. also, for those using vista, should i be formatting it under "live" or "mastered" ?

#28 shift_grind

shift_grind
  • Members
  • 4 posts

Posted 08 March 2008 - 02:06 AM

is the screen resolution not 480x234....shouldn't the pics be that size? 500x240 must be cropping a few lines of pixels off

#29 atso

atso
  • Members
  • 1 posts

Posted 09 March 2008 - 08:08 PM

i followed the instructions and d/l Infranview but when I try to re-size the picture to 500X240, I put in 500 for width and height automatically adjusts to 375, and when I put in 240 in height it automatically adjusts width to 320... what am I doing wrong? Help!!

#30 Supaman45

Supaman45
  • Members
  • 3 posts

Posted 13 March 2008 - 11:02 PM

I'm having the same prob.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users