Jump to content
AVIC411.com
JasonH

Custom Background Gallery

Recommended Posts

Those are awesome ... I would love to have a Volkswagen one ... a white Touareg SUV would be great, but just in general a Volkswagen one would be so nice.

And once you load the CD with the image into the D1 you can get away with putting the orig NAV disc back in and still use that image, right? :)

It would be cool to have a startup image too ... i envy you guys who know how to make these images that work, etc ... i could figure out the CD burn, its the images i am no good at..

Share this post


Link to post
Share on other sites
I see that your WRX Background says annimated! Did you just place it in the animated folder or did you actually figure out how to get animation to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I put it in the animation folder.
And the blue kinda changes how water and sky does.
Heres my new boot screen.
[img]http://i20.photobucket.com/albums/b216/dancemf/IMG_0384.jpg[/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites
I now added my own custom image as the navigation loading screen. It now shows the Kia Logo. I also added new Backgrounds for the stereo.

[img]http://www.rossberenson.com/images/car/stereokia.JPG[/img]

[img]http://www.rossberenson.com/images/car/stereocity.JPG[/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does anyone have any generic background images that just say Pioneer?
I like the ones with the carbon fiber, fire, hot chicks, etc, but I don't have a Mustang, so it doesn't work for me.
Maybe a make some cool templates and then we can add our own text/graphics.
Thanks.

-Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
I made my own logo and it looks fine.

BUT there are two things.

One, if I don't go to the map and leave it on the AV the pic looks a little funky. Colors are a bit muddy and it just looks a little off.

If I switch to MAP mode and then back to AV then the pic looks just like it should EXCEPT there are areas that are transparent.

Sooo anyone have a fix for this?

Thanks for any help.

I have the D2 BTW... same as D1 as far as I can tell except some of the folders are different.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×