Jump to content


Photo

HOW TO: Retrieve your AVIC-X850BT's forgotten password .

x850 avic password lost forgotten testmode avic-x850bt

  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#16 EG_Caraudio

EG_Caraudio
  • Members
  • 1 posts

Posted 05 May 2014 - 10:30 PM

mine keeps saying

Caution

 Test mode failed staring!

 

AVIC-X 9310 BT



#17 rd3

rd3
  • Members
  • 1 posts

Posted 15 June 2014 - 04:50 PM

Thank you



#18 cg410

cg410
  • Members
  • 1 posts

Posted 27 June 2014 - 10:25 PM

First of all THANK YOU I was not about to pay pioneer 80$ plus uninstallation/reinstallation fees for a 5 min fix not to mention shipping it all the way to california. I would like to add to this that when I did txtdump it didnt show me my password only my password hint ughh but after a little searching around i did find that it is also accessible in the binary dump the first line all the way to the right should be the password you set up ( minus all the . . .) in case that helps anyone else! 



#19 lisasweet

lisasweet
  • Members
  • 1 posts

Posted 21 July 2014 - 05:17 PM

I'm so confused...my unit it's not even recognizing the sd card at all. I've tried several times...please help!! Someone call me! 540 327 9309

#20 itsroads

itsroads
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 September 2014 - 01:09 AM

Thanks for this thread, "Wish!!" 

 

Got new HID headlights installed today and my Uncle disconnected my battery just as a safety precaution. Then all of sudden, I noticed that my AVIC-X850BT had a password on it...which I have never set up. Called Cartoys, they wanted me to bring in my car for someone to take a look at it and leave it with them for about 2 hours. SMDH. NO! JUST STOP! The douche-nozzle tried to come at me with saying that it was a personal feature that I "only had access to change it" and a dumbass analogy saying how it would be like me coming into Cartoys asking if they can change my Gmail password. *Sigh... 

 

So after fiddling with this thread, come to find out - the password is my every day password, but there was a space in between (which I would NEVER set it up that way). After remembering that the installer at Cartoys probably asked me for a password and added that 'space.' 

 

At any rate, this step by step instructions hella friggin worked so I am a happy camper!!!! 

 

-itsroads



#21 itsroads

itsroads
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 September 2014 - 01:12 AM

I'm so confused...my unit it's not even recognizing the sd card at all. I've tried several times...please help!! Someone call me! 540 327 9309

 

Were you able to figure it out? My unit wasn't recognizing my SD card at first either, but I pushed it out/back in until the screen went blank and then it said something like "Checking Media File." 



#22 itsroads

itsroads
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 September 2014 - 01:13 AM

mine keeps saying

Caution

 Test mode failed staring!

 

AVIC-X 9310 BT

 

Were you able to get this fixed?



#23 Gary L

Gary L
  • Members
  • 1 posts

Posted 02 October 2014 - 01:31 AM

I have followed all the steps, using the SD Card. My X850BT doesn't recognize the SD card info or go in to test mode. am I missing a step. I purchased the unit Oct 2013.



#24 chavo

chavo
  • Members
  • 1 posts

Posted 13 October 2014 - 03:11 AM

Hi i have a x850bt and tried to recover my password it shows 

ROBROYked              HOOPDREAHO

OPDREAMButton.cs

AvpeSecquence "

which one is my password  and what do ked mean thanks 



#25 Mike1266

Mike1266
  • Members
  • 1 posts

Posted 27 November 2014 - 04:07 AM

is there any way to just hard reset the unit and start over? 



#26 bonegrinder

bonegrinder
  • Members
  • 2 posts

Posted 10 December 2014 - 04:24 AM

ok so this worked for me up until I went back to type in the password.it showed me the password I always knew was right.i put in my password and it still wont unlock.is there a way to just reset the password? oh I have an x850

same thing with mine.... what gives



#27 bonegrinder

bonegrinder
  • Members
  • 2 posts

Posted 10 December 2014 - 04:27 AM

I've just purchased an AVIC-X850BT and I'm  having the same issue as the password is not being recognized. I've opened the SECURITY.DAT file and see on the first line the password. i think

MY PASSWORD space ked space my password ek my password. is this correct? Is there another way to get this going? I'm frustrated because Pioneer are asking to return the unit. I really don't want to get this unit out of my car ship it and then wait 2 weeks to get it back. There has to be a way.

same here .... what the heck



#28 Dagaffla

Dagaffla
  • Members
  • 1 posts

Posted 12 December 2014 - 04:14 AM

Im tryin to download the link to reset my password and its saying decompression failed what do i do to open up test mode?



#29 crestech

crestech
  • Members
  • 1 posts

Posted 19 December 2014 - 04:40 AM

First of all THANK YOU I was not about to pay pioneer 80$ plus uninstallation/reinstallation fees for a 5 min fix not to mention shipping it all the way to california. I would like to add to this that when I did txtdump it didnt show me my password only my password hint ughh but after a little searching around i did find that it is also accessible in the binary dump the first line all the way to the right should be the password you set up ( minus all the . . .) in case that helps anyone else! 

Thank you so much for this information. I had pretty much given up till I read ^this post and gave it a shot. I looked in the "binary dump" quick at first but didn't notice anything. After I read "cg410's" post I decided to look again and like he/she said, in the first line all the way at the end was my password separated by dots. Hope this helps others that didn't see their password in "txtdump". Also I'll add that I did do the latest software update after I purchased the unit. Maybe that has something to do with it.



#30 Flipmode3

Flipmode3
  • Members
  • 7 posts

Posted 11 February 2015 - 10:42 AM

Does this work on a f850bt and f960bt ? can someone confirm cause cant get it to work on either one .

 

If it does work , what format are you using ? ntfs or fat , and wich testmode , cause i really need to get in testmode. 

 

Please help me out .







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users