Jump to content
AVIC411.com
capikoo

software error screen

Recommended Posts

whats the model number???

Hi bonee i have appradio 4 sph da120 an was wondering if you could tell me how to restore with new memory card or if i can pay you to put it on a memory card for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

backup do other users. we have long been asking to make backup. but nobody helps. we have only made the backup themselves

i have backup da120/x8600bt/4000nex

yesterday helped restore x8600bt (4000nex)

 

I can help you. but you have to disassemble the unit and remove the SD card. if you are willing. I'll help you. we have experience in the recovery of 20+ devices

Hola, Tengo un error del sistema avh 8600bt. Quito la tarjeta pero no encontré ningún lugar para descargar el software de copia de seguridad. ¿Puedes enviarme el enlace? ¡Te lo agradezco!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem with my AppRadio 4 (SPH-DA120) and found a new SD card with the image on eBay. If anyone is interested, here is a link to the one I bought: https://www.ebay.com/itm/Replacement-SD-card-for-the-AppRadio4-SPH-DA120-AVIC-5000NEX/162717730303

 

I opened up my unit and replaced the old SD card with the one that I bought. My unit is now working :)

 

EDIT December 2017:

 

BTW, I just saw the comments below after checking for a friend that had the same issue with his 7000. I was just trying to help out others by pointing out the method I used. I have no affiliation to the seller (and your 0 sold counter is wrong - because for sure I bought one). Anyways, thanks for the "welcoming" replies and assumptions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem with my AppRadio 4 (SPH-DA120) and found a new SD card with the image on eBay. If anyone is interested, here is a link to the one I bought: https://www.ebay.com/itm/Replacement-SD-card-for-the-AppRadio4-SPH-DA120-AVIC-5000NEX/162717730303

 

I opened up my unit and replaced the old SD card with the one that I bought. My unit is now working :)

 

 

10 available / 0 sold   :mrgreen:

good try

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI,

 

today i've got the same software error screen on my AVH-X8600BT   :sad:

 

I already removed the internal SD-Card and it is completely dead. Not even showing up in windows...

 

Does anyone has an backup which he could send me?

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×