Jump to content
AVIC411.com
Muflossa

8200NEX Pandora Presets Bug

Recommended Posts

Anyone have the issue of presets not sticking in the Pandora Car Play app? They will work when i set them up while the car is on, but when I restart the car and hit one it will ask me if I want to delete that preset instead of switching to it.

 

edit: On fw 1.0.2, received it on that fw and also reflashed that fw.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this same issue on my AVH-4200NEX, I'm not sure if it's my phone confusing the unit, I turned off the auto turn on Pandora function via the Pandora app. I'll check later when I get more time to play with the radio and report back.

 

Edit: Not the problem...anyone else?

 

 

Edit 2: Apparently this is an issue Pioneer is aware of and they are working with Pandora for a solution, no eta on the app update to fix though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This bug got introduced around early-November with a Pandora upgrade, it's wasn't an iPhone or Pioneer upgrade that did it.  What a pain to switch Pandora stations now.  I like the Pioneer app better than the CarPlay app but not until this bug gets fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×