Jump to content


Photo

X930BT has new update, but bluetooth no longer functions correctly


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 wascapsfan

wascapsfan

    Member

  • Members
  • 46 posts
  • LocationAtlanta

Posted 06 January 2017 - 11:10 PM

UPDATE!!

 

So I reinstalled the 3.32 BT and suddenly the Bluetooth audio is working, and I mean EVERYTHING.  AHA, Pandora, and phone music...

Relieved.  Yesterday the system remembers everything and I don't have to do anything but hit play on my phone music.

Today I am driving and enjoying a little Pink Floyd and I stop at Home Depot.  I come back out and the unit will not pair again with the phone.  The password code keeps popping up.  Finally it realizes the password code,but again I cannot check the media audio, nor can I connect via bluetooth from the HU..

Is this thing haunted???  Just when I was really enjoying it..

Darn..........


PIONEER AVIC X930BT

ROCKFORD FOSGATE P500-2 X 2

ROCKFORD FOSGATE P400-2

KENWOOD PS200T

 


#32 wascapsfan

wascapsfan

    Member

  • Members
  • 46 posts
  • LocationAtlanta

Posted 21 January 2017 - 08:43 PM

SOLVED.....Woohoo


PIONEER AVIC X930BT

ROCKFORD FOSGATE P500-2 X 2

ROCKFORD FOSGATE P400-2

KENWOOD PS200T

 


#33 kufelt

kufelt
  • Members
  • 1 posts

Posted 12 November 2017 - 05:45 PM

I updated to the 6.0 with the 2015 maps, but now my One plus 3 can no longer connect to the X930BT.  

I used 

Then extract the files, copy UPDATE, FIRMWARE, and CardInfo.CIF to the root of a freshly formatted FAT32 SD, and insert it into your unit.

 

Any ideas??  

 

Thanks in advance

Never mind :) sorry for the noise






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users