Jump to content


Photo

x920 Settings button grayed out

Settings button grayed

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 IADutch

IADutch
  • Members
  • 3 posts

Posted 06 September 2017 - 07:07 PM

I added a backup camera recently. Multimeter shows connection to backup light has power. Plugged into Rearview camera in on the head unit.
Problem: won't show the rear view when car is in reverse. After much searching, I found a box in the online manual that says to go into the settings and turn camera view on.
When I try that, the settings button is gray. Only the AV and Audio buttons are colored.
What do I do to get the settings button active?
Thanks.

#2 RonS

RonS

    Established Member

  • Moderators
  • 1615 posts
  • LocationBelleair Beach, Florida

Posted 06 September 2017 - 07:21 PM

I added a backup camera recently. Multimeter shows connection to backup light has power. Plugged into Rearview camera in on the head unit.
Problem: won't show the rear view when car is in reverse. After much searching, I found a box in the online manual that says to go into the settings and turn camera view on.
When I try that, the settings button is gray. Only the AV and Audio buttons are colored.
What do I do to get the settings button active?
Thanks.

Parking brake.



#3 IADutch

IADutch
  • Members
  • 3 posts

Posted 07 September 2017 - 01:22 AM

Explain a little more please.

#4 RonS

RonS

    Established Member

  • Moderators
  • 1615 posts
  • LocationBelleair Beach, Florida

Posted 07 September 2017 - 01:39 AM

Parking brake must be set to access some of the settings. If it is set and it is still grayed-out then your unit is not properly installed (parking brake wire is not connected or not bypassed).



#5 IADutch

IADutch
  • Members
  • 3 posts

Posted 07 September 2017 - 09:27 PM

That worked, thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users