Jump to content


ANTP228

Member Since 29 Jul 2006
Offline Last Active Dec 12 2017 08:22 PM
-----

Topics I've Started

8200 NEX, not turning on everytime

12 December 2017 - 04:05 PM

I have a 2013 Toyota Highlander, brand new Pioneer AVIC-8201 NEX.  using a Maestro RR as integration harness. sometimes when I remote start my car, and I get into my car, the radio has a black screen. basically it is not on, and nothing functions. Pioneer had claimed it was defective, got a brand new one and it did the same thing on the second day!!! leads me to believe that it cannot be the radio.

I have a theory on what may be wrong, when remote start activates, the ignition comes on, radio starts boot up, then ACC wiring drops out as car is cranking, radio has to reboot again, I think this causes the radio to not boot up properly. what do you think about this? anyone experience a similiar problem?


z140 bt ipod not working

28 September 2017 - 09:31 PM

sometimes my ipod does not work, look at it at it says PIONEER, OK TO DISCONNECT, but on the screen it shows the spinning white wheel and dashed lines under artist, album, and song. Has anyone ever seen this?


upgraded to new maps and now my ipod doesnt work

17 May 2017 - 11:46 PM

I have a Z140BH, installed a new map update, now the on screen controls for the ipod are gone!!!What can I do?


has anyone every hacked a pioneer XM tuner ?

03 February 2017 - 02:04 AM

has anyone ever hacked a pioneer XM tuner to work with a non-pioneer head unit? I can find IP bus cable pinouts for the audio part, but dont know how to see the channels numbers and a way to change the channels.