Jump to content


jhalttu

Member Since 29 Jun 2017
Offline Last Active Today, 06:50 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Have you installed AVIC 8200NEX to 2007 ESCALADE? I got problems!

14 October 2017 - 03:39 PM

My pioneer is running 1.10 firmware.


In Topic: Have you installed AVIC 8200NEX to 2007 ESCALADE? I got problems!

14 October 2017 - 12:24 PM

I toyed with wires and pulled everything off and putting it back together.

 

Now after putting key first time to ignition backup camera works ... BUT radio starts with assistant and camera picture and nothing else works on radio.. I have to bypass locked screen by pressing mute few sec. 

 

Then after I switch back to reverse i only get black screen.. and every time after that.. I have tried on settings battery and ground..

 

Still no picture to video at back... 


In Topic: Have you installed AVIC 8200NEX to 2007 ESCALADE? I got problems!

13 October 2017 - 06:22 AM

Got it =) ADDED 16.10.2017 VIDEO and new pics

 
https://imgur.com/KYYcX8m Device firmware 1.07
https://imgur.com/94ajXHY Maestro firmware
https://imgur.com/ra2U9ys This is what happens when device starts and backup gear is on (backup camera and guides)
https://imgur.com/Ct0klHq This is what happens when device starts (just black screen and screen jams)
https://imgur.com/MkhuK2a Pioneer settings

Then video from installation (7 days visible)
http://37.33.174.90:...gi?ssid=0XUz856

In Topic: Have you installed AVIC 8200NEX to 2007 ESCALADE? I got problems!

13 October 2017 - 06:17 AM

How to add pics here?


In Topic: Have you installed AVIC 8200NEX to 2007 ESCALADE? I got problems!

13 October 2017 - 04:28 AM

I got exactly same GMK265... Still all those wires comin back and ever putting them down radio is too long...

Maybe Ill cut bezel so that radio comes thru it.

 

2. I cannot get Rearview camera when reversing.. It recognizes reverse, etc.. but no camera pic... Did you put extra wire for camera power? 

3. No Rear audio from Radio unit.. ? ACtually I got audio from back but only during movies... not during radio..

4. I have Maestro rr intalled also and GM5 rearview harness, but no power to back screen from harness? There is 3 RCA cables that say to back screens?? Where are those connectors on radio? DO that back screen require extra power from somewhere... what cable?