Jump to content


Camelonian

Member Since 04 Nov 2010
Offline Last Active Apr 03 2016 02:39 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Z120BT OWNER DESPERATE FOR HELP

03 April 2016 - 02:26 PM

I have a Z120BT and I tried the update that brings it on par to a Z150.  It was really buggy for me and not worth it, so I reverted back to a previous update by using TESTMode and setting a PRTGFlag to the other profile on my headunit.  Bad news is that it's been a few years since i've had to do that and forgot exactly what the steps were, and the forums have lost my post history.  Search the forums for a PRTG or PRGFlag post and swapping profiles.  I highly recommend that before doing anything else that you back up the file content of your headunit in the event something goes awry.


In Topic: Z130 upgraded to Z140

28 March 2016 - 04:58 AM

I think you are right, there is a chance of corruption at the source itself.  Do you recall if you were using version 4.000 (CNSD-310FM)?  If so, then this thread may be your ticket.  Link here goes to the download, but page one of this thread shows the version info. 

 

http://avic411.com/i...4?

 

Be sure that this is what you were using before you give it a shot.  If that doesn't work then we'll check for the backup profile.


In Topic: Z130 upgraded to Z140

27 March 2016 - 08:50 AM

Try downloading the Z140BT update to another SD card that is compatible.  If that doesn't work, there is a typically a backup "profile folder" you can activate to boot off of by setting a flag.