Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'FM frequencies'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 2 results

  1. Hi, apologies if this is a newbie question, but I'm wondering if the UK version of the AppRadio 3 is compatible with Australian FM frequencies? I understand FM channel frequencies are 100kHz apart in the USA while the separation between channels in both the UK and Australia is only 50kHz. As such, I assume that means if I buy an AppRadio 3 in the UK while on a trip in May, I should then be ok to bring it back to Australia with me and have pretty much all features work correctly on this side of the planet? For some reason Pioneer Australia isn't making the AppRadio 3 available here even though the 2 is - I wouldn't be surprised if it is "Nanny-state" Australia deeming the unit 'too distracting" for drivers or something. *sigh* thanks heaps!
  2. No FM frequencies?!?

    Something random happened yesterday to my Pioneer AVIC-Z150BH, and I'm stumped... I stopped at a gas station to fill up, and upon turning my car back on I received static for the FM channel I was listening to. I checked my other FM presets and they were all static as well. I checked AM and got all of them clear as day (it was even able to get HD signals), as well as Sirius/XM. Ran out and bought another Antenna adapter, but still had the same problem. Check the GMOS-LAN-03 adapter, and the wiring harnesses to make sure no wires came loose (which would be hard to do since I soldered everything from the GMOS to the aftermarket HU harness). I'm not sure if anyone else experienced this, or if anyone would have any tips. Contacted Pioneer and they said "Reset to factory defaults, and if that doesn't work the radio may need to be serviced". Although that's great, I'd hate to take everything out of my HHR (if anyone has one, you know space is very limited behind the stereo and you have to be creative with putting everything back there). Only good thing about installing this HU is that I can take apart the waterfall/center of my HHR real quick since I've done it so much.
×