Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'back up camera'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 2 results

  1. Hello, New to the forum. Couldn't find any info on here about my problem. I installed a new AVH-X3800BHS last night along with a reverse camera. The camera receives power from the reverse light, and I ran a wire from the reverse light to the head unit (connected to the purple /white wire). It works great when I put the car in reverse, the camera turns on and goes off after the car goes into a different gear. Problem: When driving down the road, the reverse camera screen pops up and is black. I exit out of it and a few seconds later it comes back. Sometimes it takes a few minutes for it to come back. Diagnosis: I think what is happening is the wire that detects the reverse light and connects to the head unit is getting power when it is not in reverse. How I fix this I am not sure? Is there another wire that only receives power when in reverse? 2004 Chevy Malibu Maxx LS Pioneer AVH-X3800BHS -Camera: On -Battery/Gound (both work for reverse, but both have the same problem of randomly coming on while driving) Any ideas??? Thanks!!!
  2. we have a 2014 tacoma and are installing an nex4100. customer wants to integrate his oem camera to NEX but from what im finding is that these cameras are 6 volts. wanted to see who has successfully done this. i have red for V+, V- is shield, black camera + voltage, and white camera ground wire.....
×