Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'pioneer avic-f700bt problem with'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 1 result

  1. I have a problem with avic-f700bt, I've uploaded all sorts of software but all the time it's the same, but from the beginning. I had the original software but it smeared on the initial log, I decided to upload another everything went well but I could not enter AV settings, AV source and everything related to it and after a while was restart and hang on the pioneer log again. I tried to copy different ones in testmode (CE wines) but some were turning on, but AV still did not work the other ones. I uploaded AvicNet 2.1 but after choosing the language, it turns off and hangs on the pioneer log. Can anyone help me because I have no idea what I'm doing wrong I apologize for the language, but I am from Poland, and it is difficult for me to find exactly the same problem or solution
×