Jump to content
AVIC411.com
TheBillTM

AVH-W4400NEX Bad SD Card

Recommended Posts

Hi everyone, I am very new here and just pulled my unit from my car because of the dreaded Software Error screen after the splash screen comes up and the screen freaks out. I am OK buying my own SD card and replacing the current one but I was wondering if anyone out there has a good copy of the image on a AVH-W4400NEX and a link with instructions on how to flash it etc. I tried searching here but it seems to just have posts for people asking for images but I couldn't find a repository with them anywhere or links to good ones for this unit. 

Thanks in advance,

Bill

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/20/2020 at 5:25 PM, TheBillTM said:

Hi everyone, I am very new here and just pulled my unit from my car because of the dreaded Software Error screen after the splash screen comes up and the screen freaks out. I am OK buying my own SD card and replacing the current one but I was wondering if anyone out there has a good copy of the image on a AVH-W4400NEX and a link with instructions on how to flash it etc. I tried searching here but it seems to just have posts for people asking for images but I couldn't find a repository with them anywhere or links to good ones for this unit. 

Thanks in advance,

Bill

 

I have this issue too. Did you ever get an image?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×