Jump to content
AVIC411.com

flagnation

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by flagnation

  1. Hi, I just installed a Pioneer AVH-W4400NEX. Since the backup camera didn't come on when I put the car in reverse, I did some changes in settings. However, now when I start the car all I see is a black screen when in drive and park or the reverse camera when in reverse. This is brutal. How can I get back to the main menu and fix this issue? I tried pressing and holding each button and also pressing on the screen but nothing worked so far. Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance
  2. AVH-W4400NEX stuck on black sceen or reverse camera

    How do I get to the main menu?
  3. Hi, As an android user and an AVIC-8000NEX owner, I would like to have your opinion and feedback on the different car mode apps out there such as Car Home Ultra, Car Dashdroid, AutoMate, etc. Which one are you using and what makes it stands out compare to other apps? Thanks
  4. Hi, Can anyone share with me their Tasker profile or settings for use with ARUnchained and an HDMI dongle or Chromecast? FYI, I have a Samsung S5 and an AVIC-8000NEX unit. Thanks
  5. Hi, I want to know what are the best places to put an ipod interface adapter; is it on the dash, in a cupholder, etc. What about a rear-view camera, is it above the license plate, inside the truck behind the rear window, etc.? I have a CD-IB100II and ND-BC2. Thanks for your help,
  6. Hi, I am finally going to replace my original Z2 HDD for an upgraded Z3 80G HDD. I currently have the toggle switch for the brake bypass; is that still necessary with the upgraded Z3 HDD or I only need the 2-wire bypass? Moreover do I need to download any software? Thanks a lot, Jonas
  7. Z3 upgrade? Is the brake switch still necessary?

    Hi, I didn't ask the shop to install the switch; that's why I need to know if I can remove it once I install my Z3 upgraded HDD and do the 2-wire bypass? Thanks, Jonas
  8. 60 GB HDD

    Hi, Where can I buy a 60 GB HDD like the MK6034GAX? Thanks
  9. Wheel control adapter? SWI-PS?

    Hi, I had different steering wheel control adapters installed and kept having problems with them; the songs where changing while I wasn't touching the controls and I kept hearing the bip. Was the installation wrong, did the installer miss something or were the adapters defective? God knows only. Nonetheless, I'm ready to give it another shot. Please answer this poll and tell me which adapter you recommend or use? Any other tips or comments are welcome.
  10. Hi, I had different steering wheel control adapters installed and kept having problems with them; the songs where changing while I wasn't touching the controls and I kept hearing the bip. Was the installation wrong, did the installer miss something or were the adapters defective? God knows only. Nonetheless, I'm ready to give it another shot. Please answer this poll and tell me which adapter you recommend or use? Any other tips or comments are welcome.
  11. Wheel control adapter? SWI-PS?

    I have a Buick Rainier CXL V8 2005.
  12. Wheel control adapter? SWI-PS?

    sorry can't delete it because there is already a reply
  13. Which model/generation of iPod work with the CD-IB100II?

    sorry can't delete it because there is already a reply
  14. Hi, I just bought the CD-IB100II. Can someone confirm to me which model/generation of iPod work with the CD-IB100II? Thanks,
  15. Hi, I just bought the CD-IB100II. Can someone confirm to me which model/generation of iPod work with the CD-IB100II? Thanks,
  16. Hi,. I installed an AVIC-Z2. I have a GM car with steering wheel controls. Therefore, I installed a PAC SWI-X and now switched for a PAC SWI-PS. However, I keep getting the same issue. When I'm in the library, the songs skip and the album folders change randomly. When I'm in the FM, the radio stations change randomly and when I put a CD the tracks skip too. I don't know what to think anymore. I update the software but the issue is still there. I'll try to remove my PAC SWI-PS next. Did anyone have the same problem? How did you fix it? Is the problem the unit, the PAC, the HDD or else. By the way, it's really cold in my area right now so it's definately not a heat issue unless having the heat on is. Thanks a lot, Jonas
×