Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags '1.05'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 2 results

  1. I installed a NEX5000 unit into my car last December and was able to successfully update from 1.01 to 1.05 however, i want to update from 1.05 to 1.11 and i always get stuck with "update error please make sure the update is the only file on your drive" i have made sure the only file is AVIC5000NEX with its contents are on its drive on a flash drive, SD card, another flash drive and even reformatted all of them to FAT32, I'm at wits end can anyone help me here?
  2. hi all. new install of AVH-4100NEX here. firmware was upgraded to 1.05. when i attempt to watch video from SD card i cannot get past the warning screen which asks me to engage-release-engage the parking brake. (see image.) i have the microbypass circuit installed so --i assume-- it is unable recognize that ive engaged the brake and thus the ÓK remains greyed out. 1. does anyone running old firmware (such as 1.03) encounter this problem? 2. might anyone have an old copy of the 1.03 firmware that they could link to? 2a. is it even possible to back rev the firmware on this unit? many thanks, mike microbypass circuit http://www.amazon.com/MicroBypass-Parking-Automatic-Interface-AVH-4100NEX/dp/B00VKQ6ECQ
×