Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'avh'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 9 results

  1. AVH-271BT?

    Is there anyway to replace the OS on the AVH-271BT?
  2. AVH-4000NEX CAR PLAY VOLUME BUG

    Hey guys I've got a lil question I was driving the other day and it was a pretty bumpy road, when suddleny my volume started cutting out with each bump, it would go low then come back loud and so on. Eventually it just stayed like that and I could not adjust the volume, I would press the buttons and nothing would happen up or down... but some times lightly "slapping" the dash would get it to come back for a second... so I took it out to make sure all the connections were ok and they seemed fine. So the only thing I could think of was to do a reset of the settings. It worked and the volume controls work again, however I did not take the car for a drive and see if it would happen again, I am just concerned that there is a more serious internal issue. Anyone have the same experience or ideas on why it could be? Should I be concerened? I tried calling pioneer but unfortunately they're closed on the weekend Any info would be greatly appreciated. Thanks guys!!
  3. AVH-7048 (Toyota)

    Hello, I have in my car a Pioneer AVH-7048 with a USB and AUX. I know, that this radio is a Linux-Kernel. Have you guys any ideas to get my own OS on this? Or get more functions on this? (Sorry for my bad english ;D)
  4. Hi everyone, ​​ I recently moved to the middle east and took my car with an AVIC-8100NEX installed. I've been trying to work around Naviextras Toolbox. I want to try something which requires some help from you guys. Here is what I want to try out.​ If you synced your usb with the navigation, "synctool" folder will be created. I tried putting maps in that folder with no success on installing it on the system because of the format. I noticed that the files have a ".stm" format. So what if I got the "synctool" folder from someone in Europe for example and installed it on the usb. If I synced it with the system will it install the maps?​ I would like to experiment it and see what's the ​output going to be.
  5. Hey guys and gals! New to posting on the site trying to track down a gremlin in my camera and new 5600. When I first start the car, the backup camera is on and works. If I shift to drive, the screen doesn't turn back...I have to hold mute to get it off. When I go to reverse, the screen doesn't change. If I go to camera and touch on, the backup camera is on. Any ideas?
  6. Hey all - first post here. I've been having fun researching a new head unit for my car and I was almost ready to pull the trigger on the Appradio 3 until I saw that it had no sub outputs and the preamp output was 2v instead of 4v. I love the multi-touch capacitive touch screen and included GPS puck though... So right now I'm leaning toward the AVH 5600BHS, as it seems to be a better "stereo" and from what I can tell the "app radio mode" is the same on either unit...? What about the AVIC units - what is the difference with that series vs the AVH series (just built-in navigation?)? I have to say that Pioneer's naming conventions are really confusing to the uninitiated! Most important to me is iPhone 5 connectivity, the ability to have easy, seamless bluetooth Pandora and iTunes music for short hops and "tethered" navigation and music while on longer journeys. Any insights that might help me in my decision would be greatly appreciated! Thanks in advance
  7. I'm new to the AppRadio and I have been searching all morning trying to figure out what the pros and cons are to the AppRadio vs a AVH / AVIC unit with App Mode. Crutchfield has the AppRadio 3 w/ DVD and the AVH-X5500BHS for the same price. You seem to get so much more out of the AVH model, but why? Am i missing something? What is the real difference between a dedicated AppRadio vs an AVH model with AppMode? Are there features that may not work as well? As for Navigation, if the AppRadio uses the Apple Maps app, or other navigation app, what makes an AVIC unit better? I just trying to figure out what i'm missing, when a top of the line navigation AVIC unit is double the price of and AppRadio that can use your phone for navigation? I'm just trying to wrap my head around the real differences between all of the units that Pioneer offers, aside from physical specs such as connections. Sorry if my post is vague, it's my first post on here. Also, I do not have any shops in the area that have these units on display where i can hook my phone (iPhone 5) to it and really play with the features. So when it comes to how these units operate, other than YouTube videos, i'm completely in the dark. Thanks for any help you all can give me. Mike
  8. Hi All, i received a notification from Pioneer about iPhone 5 update availability (i've an european AVH-8400BT). As i've got an iPhone 5, i downloaded the ZIP and followed the instructions. Step 1: BT Firmware -> OK! Step 2: First file -> OK! Step 3: Second file... I put the USB flash drive in, demo appeared, so i pressed menu button. The demo crashed. I had the part about the "MIXTRAX" feature freezed on the screen. I pressed the RESET button on the unit and... booom! The unit doesn't power up anymore. Black screen. Completely dead. Nothing! I checked the fuses and they're ok. I tried to disconnect the unit and then reconnect it. Nothing. It's dead. I'll take it to a repair center tomorrow, but i want to ask you: did you have success updating your 8400bt firmware? Do you know if there's a way to power up the unit and fix this issue?
  9. Album art on AVH-P2350DVD

    Hello Guys, Newcomer here,! I just bought a AVH-P2350DVD unit. Its working great and im lovin it... The only detail that taking my sleep is about album arts. It simply doesnt show any album art from a usb flash drive source or a dvd disc. Is it normal? does it only show from a ipod connection? anybody knows how to make it work??... thanks a lot..!
×