Jump to content
AVIC411.com
Sign in to follow this  
nycibbyryder

Z130bt wont turn on. HELP!

Recommended Posts

hey guys, I have a Z130bt that I sold on amazon.com and the buyer is saying it wont power on. I had it in my car for a year and it worked fine, anything I can tell him to check that may be causing it not to power on or should I just tell him to return it and I'll accept the loss?

 

He says he replaced the fuse in the back so far and his tech tried to give it direct power and nothing. He also said he got it to work once but the accessories won't turn on.

 

Anything I can tell him to try? maybe common things or anything? ANY help is appreciated.

 

I am NOT trying to screw this guy, so if a return is whats needed here he'll get it. I'm just trying to help him out and also avoid the loss on my end. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

if its certain that its getting 12V on the ignition and battery wires and ground on the black wire, then theres not much u can do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi,

hey i have read your whole post but sorry to say you i don't have any idea about the battery but yes one of my friend is mechanic i will tell him and let you know ASAP thnaks for the post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×