Jump to content
AVIC411.com

TrcDjProductions

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About TrcDjProductions

  • Rank

  1. Just installed my new Z140

    some good read. Check it out before you upgrade to the Pioneer v4.6...It might save you some frustration. ********************** Same thing happened to me... No Worries. This will help. Ok, I figured this out. For any of you that had or has the similar problem with their AVIC-Z140BH. This is how i fixed it. If your using the iPhone 5 OS 7.0.3 or newer. DO NOT INSTALL the V4.6 reconmended by Pioneer. It looks the same and there are no big noticable bells and whistles. BIG COMMUNICATION ERROR between the iPhone and AVIC. If you have already installed it, no big deal. Here's how to fix it. Lift your hood and pull the negative battery clamp off your battery. Count to 60. Put the clamp back on. Follow the step on how you originally synced your iPhone. Note: Make sure you are mechanically inclined enough to remove your battery clamp, If not, please ask someone to do this for you. Use the proper tools. Keep in mind, once you remove the battery clamp this will clear any/all other devices associated with your electrical system. This will restore your AVIC to it's original settings. TrcDjProductions are not responsible for any damages/loss/errors for said/s device/s here within. Mainly, do it at your own risk. It worked just fine for me. I hope this has helped you out. Enjoy your music! trcdjproductions@yahoo.com www.facebook.com/djvonbourne
  2. Z140BH Not playing Pandora/iPod on bluetooth

    Same thing happened to me... No Worries. This will help. Ok, I figured this out. For any of you that had or has the similar problem with their AVIC-Z140BH. This is how i fixed it. If your using the iPhone 5 OS 7.0.3 or newer. DO NOT INSTALL the V4.6 reconmended by Pioneer. It looks the same and there are no big noticable bells and whistles. BIG COMMUNICATION ERROR between the iPhone and AVIC. If you have already installed it, no big deal. Here's how to fix it. Lift your hood and pull the negative battery clamp off your battery. Count to 60. Put the clamp back on. Follow the step on how you originally synced your iPhone. Note: Make sure you are mechanically inclined enough to remove your battery clamp, If not, please ask someone to do this for you. Use the proper tools. Keep in mind, once you remove the battery clamp this will clear any/all other devices associated with your electrical system. This will restore your AVIC to it's original settings. TrcDjProductions are not responsible for any damages/loss/errors for said/s device/s here within. Mainly, do it at your own risk. It worked just fine for me. I hope this has helped you out. Enjoy your music! trcdjproductions@yahoo.com www.facebook.com/djvonbourne
  3. Updated Z140BH Problem - Help Please

    Same thing happened to me... No Worries. This will help. Ok, I figured this out. For any of you that had or has the similar problem with their AVIC-Z140BH. This is how i fixed it. If your using the iPhone 5 OS 7.0.3 or newer. DO NOT INSTALL the V4.6 reconmended by Pioneer. It looks the same and there are no big noticable bells and whistles. BIG COMMUNICATION ERROR between the iPhone and AVIC. If you have already installed it, no big deal. Here's how to fix it. Lift your hood and pull the negative battery clamp off your battery. Count to 60. Put the clamp back on. Follow the step on how you originally synced your iPhone. Note: Make sure you are mechanically inclined enough to remove your battery clamp, If not, please ask someone to do this for you. Use the proper tools. Keep in mind, once you remove the battery clamp this will clear any/all other devices associated with your electrical system. This will restore your AVIC to it's original settings. TrcDjProductions are not responsible for any damages/loss/errors for said/s device/s here within. Mainly, do it at your own risk. It worked just fine for me. I hope this has helped you out. Enjoy your music! trcdjproductions@yahoo.com www.facebook.com/djvonbourne
  4. Z140BH Not playing Pandora/iPod on bluetooth

    Ok, I figured this out. For any of you that had or has the similar issue. This is how i fixed it. If your using the iPhone 5 os 7.0 and newer. DO NOT install the V4.6 reconmmended by Pioneer. BIG COMMUNICATION ERROR with the units. If you have already installed it, no big deal. Lift you hood and pull the negative battery clamp off your battery. Count to 60. Put the clamp back on. This will restore you avic to the original settings.
  5. After running through the syncing process, I'm unable to play Pandaro nor the iPod using the bluetooth feature located on the Z140BH. I'am able to make a phone call so I know it's synced. When I click on the bluetooth icon on the Z140BH it shows playing but no sound. I try to connect under the connect feature and it says "Unable to Connect" I'm using iPhone 5 OS 7.0.4. Pioneer V4.6. I've contacted Pioneer and the rep stated "They have no known issues". *** Does anyone have any suggestions???? ***
×