Jump to content
AVIC411.com

HandsomeSteve

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HandsomeSteve

  1. I ordered a3.5mm plug bc the seller said it would fit when in reality I need 2.5mm plug thanks Ron S
  2. all the pioneer manuel mentions is positioning an attaching the mic end not one word about where to plug in
  3. Where to connect the microphone to Pioneer AVIC-Z110BT radio?there isn't a port. when I press the button left of volume then speak play whats is name band the AVIC can't understand is the resopnse. the only port that the 3.5mm plug will fit into is the wired rotory commander remote control. all the pioneer manuel mentions is positioning an attaching the mic end not one word about where to plug in. the seller says it works on the AVIC Z110BT https://www.amazon.com/gp/product/B015KY5J7Y/ref=ask_ql_qh_dp_hza thanks for advising
  4. ^"Press and hold the "Talk" button (just to left of Volume -+" all this did was mute volume is there another button to left of volume? thanks
  5. I'll rephase how to not turn radio on w/ ACC on? how to turn radio off w/ engine on? do I have to add my own switch? I am aware of the yellow constant 12VDC an red switched 12VDC. thanks for advising
  6. Pioneer AVIC-Z110bt caution screen may appear reversed Well I just had to have a backup camera now I have no display an my buttons are locked. I do have the AVICs green connected to the RP4GM11 adaptor red w/white trace (which is the parking brake) before I did this connection I was unable to enter addresses in the NAV, parking brake must be ingauged. I have the camera power an the video signal cables power connected to the chevy express's green reverse wire an grounded to body at HU end just the RCA plugged into the brown RCA. in settings the camera was on an polarity was bat
×
×
  • Create New...