Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'AVH-P8400BH'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 4 results

  1. What series unit do I have?

    Maybe this forum isn't the right place for me to learn about hacks and mods but I just installed my AVH-P8400BH and am ready to see what else I can do with it. I guess the first step is to learn which forum or sub-forum I need to peruse.
  2. I have an AVH-P8400BH installed in a 2008 Honda Civic EX Sedan. I have a cheap backup camera installed. I have the power for the camera wired to one of the reverse lights. I also have the trigger from the Head Unit wired to that reverse light. When I put the car in reverse, the head unit doesn't always switch to the backup camera view. I'm trying to determine if it's an issue with the Head Unit or with the camera/wiring. It seems to do it more when the car's been sitting in the sun all day, but sometimes it works after sitting and the sun and sometimes it doesn't work first thing in the morning. Has anyone else had issues like this? Is this more likely a Head Unit issue or the camera/wiring issue?
  3. Hello, I am having an annoying issue with the advanced app mode feature on the Pioneer AVH-P8400BH. After been using it for a few days, suddenly the appradio stop working. The DVD doesn't recognize my iPhone anymore. I can use the cable to charge the iPhone but not for the app mode. it is really frustrating this... I tested others iPhones and they worked. I am concern that this is an issue with my iPhone. This is not the first time it happen to me, Last time I had to make a restore on my iPhone and then everything went back to normal. I dont want to make a restore again.... I want to find out which is the reason why my iPhone is having this crash. Something is interfering the communication between the iPhone and the DVD. Does anyone have the solution or have experiment this issue before? **I am using an iPhone 4s iOS 5.1.1 Jailbroken,
  4. Hi folks, Please help me decide. 8400 has 800x480 resolution vs 480x240 of 4400. Will that make a lot of difference in screen display quality and DVD playback clarity? Additionally, 8400 has SD card slot, Mixtrax, advance app mode, dual zone audio/video, detachable face. 4400 does not. Mostly, I am tempted by the higher screen resolution. I will need to buy a kit to install it in my 2007 Honda CRV. On the other hand, this Custron unit has everying plus the necessary frame for CRV, and cheaper: http://www.autodvdgps.com/custron-t1070crv-aftermarket-dvd-gps-navi-headunit-update-bluetooth-phonebook-for-honda-crv-p-1410.html Your advice please. Thanks in advance.
×