Jump to content


Photo

HDD unlocking FREE


  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#46 garrettoomey

garrettoomey

    Established Member

  • Moderators
  • 2043 posts

Posted 17 August 2013 - 03:01 PM

If it came from me, then it's permanently unlocked. No need to do this step.

#47 oldpapa49

oldpapa49

    Member

  • Members
  • 30 posts

Posted 17 August 2013 - 08:53 PM

Yup it did and it is not locked.  I did see the folders/files so that confirm that it unlocked.

 

My issue seems to have been the USB to IDE interface.  I copied all that I needed, got an older computer out and hooked it up, installed files and loaded the HDD with the 2012 maps. 

That worked.. I had unlocked the original drive with the zip you made last night and loaded my org backup and then updated it..

 

So I'm set.  Now the trip next Friday.. Vacation with new maps

 

TY Garrettoomey



#48 garrettoomey

garrettoomey

    Established Member

  • Moderators
  • 2043 posts

Posted 18 August 2013 - 07:58 PM

Congrats. Great job!

#49 stuxnet

stuxnet
  • Members
  • 1 posts

Posted 30 September 2013 - 04:31 PM

Hy guys,

I have a question

I have a Z1 model bought from USA few years ago but now I leave in Europe.......does anyone have the maps for Europe? and....is there any difference in HDD unlocking mode/upgrade for Europe than for USA?

 

Thank you very much!



#50 vichito

vichito
  • Members
  • 2 posts

Posted 02 October 2013 - 11:06 AM

Hello greetings from Spain.
I followed the steps and everything went fine until I connect the disk to the pc and I did not recognize.
I've connected to an external box 2.5 "is correct?
My radio is a HD1BT year 2006


#51 jwq

jwq

    Member

  • Members
  • 523 posts
  • LocationThe Netherlands

Posted 02 October 2013 - 01:25 PM

Hello greetings from Spain.
I followed the steps and everything went fine until I connect the disk to the pc and I did not recognize.
I've connected to an external box 2.5 "is correct?
My radio is a HD1BT year 2006

The Z1/Z3 update(s) are not compatible with the HD1 / HD3 ....



#52 vichito

vichito
  • Members
  • 2 posts

Posted 04 October 2013 - 12:05 PM

The Z1/Z3 update(s) are not compatible with the HD1 / HD3 ....

Ok thank you



#53 econnor33

econnor33
  • Members
  • 12 posts

Posted 06 October 2013 - 10:56 PM

hi guys i need help i've got the avic-hd3 which is your z3

i'm trying to copy the test disc file that i downloaded rom page 1 i'm using nero when i load it into the avic it comes up as cd-rom inserted nothing else

how do i get an image file as when i try and open the file it opens in word but it can't open the file is not reconize

i try and open the file to adobe reader still can't read file??

 

cheers dean



#54 jwq

jwq

    Member

  • Members
  • 523 posts
  • LocationThe Netherlands

Posted 07 October 2013 - 03:37 PM

get the zip-file from garrettoomey:

http://avic411.com/i...attach_id=14384

 

unzip, which will get you the .iso file.

Use the Nero option "burn image" to write the iso file to cd



#55 econnor33

econnor33
  • Members
  • 12 posts

Posted 10 October 2013 - 06:22 AM

finally got it to work  :-P



#56 econnor33

econnor33
  • Members
  • 12 posts

Posted 10 October 2013 - 11:40 PM

right i've got the hdd unlocked & burned background themes onto a cd-r. but as soon i take out the cd the avic can't store them only the ones i import from the cd,  can someone please give me a step by step guide on how to download the BG pictures onto the hdd once it's connected to the pc

 

 

cheers dean



#57 econnor33

econnor33
  • Members
  • 12 posts

Posted 11 October 2013 - 02:12 AM

i've being doing a bit of searching and i found out that the z3 has splash screen in the background settings but my avic-hd3 hasn't only av & nav i thought that the hd3 was the same as the z3 so does this me i have to connect the hdd to the pc 



#58 econnor33

econnor33
  • Members
  • 12 posts

Posted 11 October 2013 - 07:05 AM

doesn't matter i've worked it out guys i think i have to buy an ide - usb adapter is that right



#59 Redcard

Redcard
  • Members
  • 10 posts

Posted 20 October 2013 - 05:51 AM

Why wont the service test disk work?

Ive burned it 8 times with 3 different programs and 4 different formats.

what am I doing wrong?

ive used daemon tools , nero and windows.

ive unzipped the file ive tried not unzipping it.

my z2 usually said cd rom but said disc unreadable once as well.



#60 jwq

jwq

    Member

  • Members
  • 523 posts
  • LocationThe Netherlands

Posted 21 October 2013 - 08:02 AM

You need to unzip the file, then burn the resulting .ISO file to cd using the "burn image" option of f.i. Nero , so don't write the file directly.....






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users