Jump to content
AVIC411.com
Sign in to follow this  
Chirpy

Does anyone have a F940BT backup they can send me

Recommended Posts

Hi

 

Does anyone have an Australian F940BT backup they can send me as my system has died after trying to perform the "AVIC-F940BT_FW-Update_v4.600".

 

When I performed the update I did the following;

 

Began with - AVICZ110 (folder)and TESTMODE.key
System Comm Write - SD 8.05
System stated - Processed and Completed


Then


System stated - Erasing - Completed cs err

 

Screen stayed in "test mode" for about 1 hour then shut down by itself.

 

My system will not reboot and now has a black screen only with no lights to the controls aswell.

 

I obviously could not update Bluetooth Firmware.

I read the "Pioneer Update procedure for AVIC-F(9)(8)40BT" and watched the "Pioneer AVIC-F40BT & AVIC-F940BT iPhone 5 update for AppRadio Mode compatibility - YouTube" video prior to update.
 

This was an easy process although my F940BT did not like it.

 

I contacted Pioneer Australia and they told me to take my system to a Service Agent and have them perform a Software Rebuild.

 

Has any one else had this problem?

 

Any suggestions?

 

Thanks
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Does anyone have an Australian F940BT backup they can send me as my system has died after trying to perform the "AVIC-F940BT_FW-Update_v4.600".

 

When I performed the update I did the following;

 

Began with - AVICZ110 (folder)and TESTMODE.key

System Comm Write - SD 8.05

System stated - Processed and Completed

Then

System stated - Erasing - Completed cs err

 

Screen stayed in "test mode" for about 1 hour then shut down by itself.

 

My system will not reboot and now has a black screen only with no lights to the controls aswell.

 

I obviously could not update Bluetooth Firmware.

 

I read the "Pioneer Update procedure for AVIC-F(9)(8)40BT" and watched the "Pioneer AVIC-F40BT & AVIC-F940BT iPhone 5 update for AppRadio Mode compatibility - YouTube" video prior to update.

 

This was an easy process although my F940BT did not like it.

 

I contacted Pioneer Australia and they told me to take my system to a Service Agent and have them perform a Software Rebuild.

 

Has any one else had this problem?

 

Any suggestions?

 

Thanks

 

Hey man. How'd you end up going with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. I have the same issue buddy. I have all the files as I backed up my unit before hand. However I cant even get into service/test mode, it's like it has no power to it at all. Did you get the issue resolved? I can send you the files if you still need them

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. I also have the same issue buddy. but I did not  backed up the files . also I cant even get into service/test mode, it's like it has no power to it at all.

I contact pioneer and they told me to contact my local dealer and they will charge me for that...

did any one have a solution ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×