Jump to content
AVIC411.com
Sign in to follow this  
LittleBlueCoupe

U260: Addresses Incorrect

Recommended Posts

Greetings all.  I found this forum and am looking for some information and/or help regarding my AVIC-U260.

 

In my unit the address database is off.  By that I mean the address numbers are about 20 off where they should be.  When I'm parked in my driveway, street number 5544, the display shows as 5522 and the icon for my home address shows up on the map as being two doors down. The map itself seems to be correct judging by the vehicle icon on the road when going through intersections or past landmarks.

 

I contacted Pioneer's Customer Service but they were no help.  After they had me do a system reset and it didn't solve the problem I never heard any more from them.  I've installed the latest update through the NaviExtras web site, that didn't help either.

 

Is anybody else having this problem?  This is slightly more than annoying because the navigation won't take me where I want to go. I'd be willing to invest in a database upgrade if I knew it would fix the problem, but in my opinion it shouldn't be a problem to begin with.

 

Thanks for any info you can share.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey there,

I was wondering if you could help me out with my U260?

I picked up a used one without an SD Card. What software does the unit run? I went to Pioneer Support and like you got no help. Any information you could give me would be appreciated!

Thanks!

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×