Jump to content
AVIC411.com
Sign in to follow this  
zdunn1220

Is there anyone on here still that has files and can Please Help?

Recommended Posts

F900BT Unit. I have tried everything i believe i can through piecing together what i can from the various forums. Initial problem was systems boots then goes dark. I messed up initially and updated wince without backing up like a moron. So i found what seemed to be the US backup. WinCE update then added backup and then tried to update from pioneer site download. That did nothing. Stayed on splash screen. Then tried to follow the instructions from the format MBR/SDMLC forum but the main files are no longer active on pirate bay and using what i could piece together did not do anything either. Still stays on splash. I'm at a loss. I know i can fix this, i just need the proper files for a specific instruction. If anyone out there could possibly help at all it would be much appreciated. Thank you for anyone who responds haha 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have  F700bt that wont get past the splash screen and keeps rebooting. Same problems, all the files are no longer valid. If I could just get it back to where I can load up the Pioneer available update, I would be thrilled.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×