Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags '4400'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I am having issues with my 4400NEX (latest firmware) and CarPlay via WIFI. Wifi CarPlay works flawlessly with my iphone X on v13.3.1. If it doesn't connect automatically, I can go to the Top Menu Screen select the phone icon and my iPhone X is listed. I can then select my iphone and it connects via wifi. No issues. Now I have an iPhone 11 Pro Max on v13.3.1, I have connected it to the 4400NEX via usb, bluetooth and wifi and it works perfectly the 1st time. The problem is when I turn the truck off and start the truck up again the 4400NEX wifi doesn't connect to my iPhone. So I go to the to
  2. Does anyone know how to update/upgrade an AVH-W4400 NEX to a AVH-W4500 nex?
  3. I've seen several posts regarding the bypass to enable video while driving, none really answer my question. I guess my goal is to be able to have video playing while in motion but ONLY on the rear monitor. I frequently have my 4 year old in the backseat and have the headrest monitor playing a video from a DVD or the SD card. In my Jeep, I have the 4200 HU with the bypass installed so I can play video on the rear screen. I tried using the wired Android Auto and CarPlay but you cannot control the rear output source and it simply mirrors the HU. I just got the 4400 and was wondering the
×
×
  • Create New...