Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'f940bt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 5 results

  1. Hi all, Well I tried updating the firmware for my Pioneer F940BT. I downloaded the file from the orginal pioneer website. I got into the update menu, and it said it was erasing in the Ucom after that it gave me an CSS Error. I dont have a backup of my Pioneer, how can I reinstall it? The radio now only gives me a black screen and no reboot at all. Unit didnt want to turn off, so I had to disconnect my car battery. Could anyone help me? Thanks,
  2. Hi Everyone. Just wondering if it is possible to have MP3 playback from the MicroSD card with album artwork? My MP3 tags seem ok with the artwork attached. TIA
  3. Hi Everyone Trying to find a solution to my firmware update nightmare... During the update to the latest FW thought everything had gone to plan, but now comes up with no software installed. Had a quick read of this forum, and unfortunately I do not have a backup and I think/guess the HU needs a software rebuild. Is there any way to fix this myself? Thanking you all in anticipation.
  4. Hi Does anyone have an Australian F940BT backup they can send me as my system has died after trying to perform the "AVIC-F940BT_FW-Update_v4.600". When I performed the update I did the following; Began with - AVICZ110 (folder)and TESTMODE.key System Comm Write - SD 8.05 System stated - Processed and Completed Then System stated - Erasing - Completed cs err Screen stayed in "test mode" for about 1 hour then shut down by itself. My system will not reboot and now has a black screen only with no lights to the controls aswell. I obviously could not update Bluetooth Firmware. I read the "Pioneer Update procedure for AVIC-F(9)(8)40BT" and watched the "Pioneer AVIC-F40BT & AVIC-F940BT iPhone 5 update for AppRadio Mode compatibility - YouTube" video prior to update. This was an easy process although my F940BT did not like it. I contacted Pioneer Australia and they told me to take my system to a Service Agent and have them perform a Software Rebuild. Has any one else had this problem? Any suggestions? Thanks
  5. Hi, I don't know whether this topic in particular have been subjected to discussion before, anyways I haven't found anything - hence my question; I just installed an AVIC-F940BT head unit into my car, although I lack some maps in the NAVI feature, so is there a possibility to purchase or download (whatever suits me just fine) additional maps (Russian, Eastern Europa etc.) to the version I have covering the major part of Europe? Thanks, Christian
×