Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 29 results

  1. I have a problem with avic-f700bt, I've uploaded all sorts of software but all the time it's the same, but from the beginning. I had the original software but it smeared on the initial log, I decided to upload another everything went well but I could not enter AV settings, AV source and everything related to it and after a while was restart and hang on the pioneer log again. I tried to copy different ones in testmode (CE wines) but some were turning on, but AV still did not work the other ones. I uploaded AvicNet 2.1 but after choosing the language, it turns off and hangs on the pioneer log. Can anyone help me because I have no idea what I'm doing wrong I apologize for the language, but I am from Poland, and it is difficult for me to find exactly the same problem or solution
  2. Hello, To the best of my knowledge, this F700BT is stuck on Firmware Ver. 1 I’m looking for any help to update my system to a more current version. The device came preloaded with some modifications/ bypasses that made it really smooth to use, until it got stuck on a boot-loop. Awhile back, I found a working link with files to fix the corrupted software, downgrading me back to this base software. My GPS maps have also stopped working. I've tried using the downloads from Pioneer's website with no luck. I’d seriously appreciate it if anyone could connect me with a working set of files to bring this F700 up to speed again. Will gladly Paypal a reward if the update works well. I’ve tried searching around for working links, but they're usually disconnected. Attached are a few pictures of the HU to get a good idea of what I’m working with. If you can help feel free to send me a PM or reply to this thread, thank you ! http://avic411.com/index.php?/topic/83394-need-files-to-update-f700-from-ver-1-reward-available/&do=findComment&comment=344058
  3. Hello, To the best of my knowledge, this F700BT is stuck on Firmware Ver. 1 I’m looking for any help to update my system to a more current version. The device came preloaded with some modifications/ bypasses that made it really smooth to use, until it got stuck on a boot-loop. Awhile back, I found a working link with files to fix the corrupted software, downgrading me back to this base software. My GPS maps have also stopped working. I’d seriously appreciate it if anyone could connect me with a working set of files to bring this F700 up to speed again. Will gladly Paypal a reward if the update works well. I’ve tried searching around for working links, but they're usually disconnected. Attached is the link to a few pics of the device to get a good idea of what I’m working with. If you can help feel free to send me a PM or reply to this thread, thank you ! http://avic411.com/index.php?/topic/83394-need-files-to-update-f700-from-ver-1-reward-available/
  4. Hello, To the best of my knowledge, this F700BT is stuck on Firmware Ver. 1 I’m looking for any help to update my system to a more current version. The device came preloaded with some modifications/ bypasses that made it really smooth to use, until it got stuck on a boot-loop. Awhile back, I found a working link with files to fix the corrupted software, downgrading me back to this base software. My GPS maps have also stopped working. I’d seriously appreciate it if anyone could connect me with a working set of files to bring this F700 up to speed again. Will gladly Paypal a reward if the update works well. I’ve tried searching around for working links, but they're usually disconnected. Attached are a few pictures of the HU to get a good idea of what I’m working with. If you can help feel free to send me a PM or reply to this thread, thank you !
  5. Hi, I have the 7200NEX and when you select MAPS it says iGO loading and then it closes. Everything else with the unit is working well. How can I fix this issue? Where is the SD card located? Are there any step by step instructions? Thank you for the help! - Matthew
  6. 8200 stuck on camera mode

    Just installed a 8200 and it is stuck in camera mode, I am uploading a YouTube video right now and will link in the comments, I have tried everything any suggestions sint be frowned upon. Thank you.
  7. I have the latest firmware, 5.1 and 2015 maps. I Decided to install my CD-IV202NAVI kit and as long as the module is powered up, i get a nag screen that says my parking brake sensor is connected wrong blah blah blah... If I disconnect the power to the module, it goes away and works like it always did. It's like the new module can see that I'm bypassing the parking brake sense wire. By the way, I'm using the mute wire to pin 1 of the white harness and grounding both the mute wire and parking wire like I was instructed to. (Net install instructions!). Worked for years. Also, it seems that my iPhone 6S and the vga lighting converting through the 202NAVI module doesn't work. I get a blank screen and no audio through the cables. Works fine through BT. (No video obviously through BT.) Any help would be appreciated!
  8. Hey guys, i want to thank yall in advance for taking a look at this post. I just recently bought a truck with an AVIC-X950BH pioneer already onstalled in it. When i plug my aux cord into my phone (iphone6+) it gives me an error message saying "viewing of front seat video source while driving is prohibited". I would understand if i was under the dvd mode but i cant seem to figure out why it won't let me play my music through the aux. ive tried going into the settings thinking maybe if i gave it a hard reset it would go back to normal, but the option to reset has been dimmed out (see picture). Now i apologize if im in the wrong place, if someone could possibly help me out or maybe point me into the right direction i would greatly appreciate it. Thanks again everybody, Raffi
  9. Hey Guys, so heres my issue's, Just got this system '' F900Bt'' online used, really nice fella that sold it to me, had it sitting for almost a yr before he decided to sell it !! So i got it all installed today , me and my brother did it, once everything was good , system powered up to some Italian phrase, sayn something about, '' Attention, screen could be upside down'' i dunno some stupid shit like that.. i Googled and thats kind how i took it that it meant...ahahah after a few minutes stuck on that screen, everything else was also in Italian, alot of the settings could not be accessed , so could not change the language or many other settings, FM/ AM/ CD those all worked, with some of their settings ,GPS works, but cannot enter adress, phone settings all dont work... .. what is going on ?// Can anyone help me out pls... thanks you in advance and again later )
  10. iPhone6 Help

    Hey all, So I have a Avic-Z2 upgradded to Z3. I'm still trying to find & figure out how to use my iphone6 through the lightening cable. What other plugs or hookups do I need in order to Aha Radio app? I would like to be able to control my iphone music & video through the Avic screen. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
  11. Z2 iPhone 6 Help

    Hey all, So I have a Avic-Z2 upgradded to Z3. I'm still trying to find & figure out how to use my iphone6 through the lightening cable. What other plugs or hookups do I need in order to Aha Radio app? I would like to be able to control my iphone music & video through the Avic screen. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
  12. pioneer avic-f960bb

    password avic f-960bt plz
  13. pioneer avic-f960bb

    help password pioneer avic-f960bt forget plz
  14. AVIC-Z130BT / Firmware Up Date ???

    Hello All, If all possible, I need help with the firmware update on my pioneer AVIC-Z130BT. 1. Operating System OS X 10.94 2. I downloaded the latest firmware form pioneer site. 3. Unzipped the file and placed the folder on to my SanDisk ExtremePro. 4. With the SD inserted into the AVIC it recognizes the SD card, but it will not update the firmware. I have ordered the firmware from pioneer, but it will take up to three weeks to get it. If you have a solution to this issue, much appreciated. Thanks, Sabot
  15. So I had my appradio installed and it dmshows only this blank screen. They showed me a new one and it worked just fine. Mine however was unresponsive and none of the buttons worked either. 2003 Lincoln ls please help me out
  16. I've got an f9bt running on v3, I tried updating to v4 (hybrid) but kept getting map install errors while the files were transferring to the radio. So I cancelled the transfer. The radio came back on fine except now the system startup in progress, please wait box is not going away. I can click on things and they seem to work fine, just the system startup box is always on the menu screen. Also when I click on maps just a pioneer logo comes up, no maps anymore. I'm new to the AVIC game so any help would be much appreciated. Please&Thanks!
  17. Pioneer avic d1 Harness

    Hi would like to know if anyone on the forum may want to sell their avic d1 power and rca harness. I really need them to install my unit, mine got lost. Please help. thanks
  18. My battery died and my friend hooked up the jumper cables backwards. After buying a new battery my amp fuse and 15. Amp fuse under the hood were blown and had to be replaced. Now all I hear from my iPod and CDs is bass only? The radio works fine but CDs and iPod all I hear is bass. Anyone have any suggestions? Are there other fuses? Please help. I will be so greatful. Thanks all!
  19. Bricked x940bt

    Long story short.... Updated the firmware like the instructions said (from Pioneer and utilizing the micro sd)...... Unit was stuck in a permanent reboot mode with no hard keys working. EVEN WHEN CAR WAS OFF AND KEY WAS OUT. After about an hour I had to undo battery terminal so I would put kill the battery over night and the next day..... Now when car is turned on, NOTHING HAPPENS to the head unit. No lights, no power etc........ Any way to until brick, or did I just royally **** myself?
  20. avh-p8400bh with 5s/4s

    hi guy and girls is anyone running 8400bh with the iphone 5s for appmode ? can someone tell me what cables do i need to make app mode work with 5s and andriod 4s plz
  21. hey guys, I have a Z130bt that I sold on amazon.com and the buyer is saying it wont power on. I had it in my car for a year and it worked fine, anything I can tell him to check that may be causing it not to power on or should I just tell him to return it and I'll accept the loss? He says he replaced the fuse in the back so far and his tech tried to give it direct power and nothing. He also said he got it to work once but the accessories won't turn on. Anything I can tell him to try? maybe common things or anything? ANY help is appreciated. I am NOT trying to screw this guy, so if a return is whats needed here he'll get it. I'm just trying to help him out and also avoid the loss on my end. Thanks.
  22. Hi all, I cant find any information on this. Can someone clarify for me please? I have recently switched from using an iPhone 4S to a Samsung Galaxy S3 but I am not getting any integration with my app radio. When I read the install guide, I see mention of an HDMI cable...but the appradio app connects via bluetooth also...Im utterly confused. What do I need to get the appradio working again? Can I get away with only using a bluetooth connection or do I need to rip out my app radio and put in a new cable (what is it that I need to put in)? Thanks for any help. SG
  23. If anyone could help me please! I have a European avic f30bt and recently found out updating Australian maps on it was not as simple as I thought. I have gotten my hands on an Australian model avic f40bt and was wondering if anyone could explain to me how I could go about transferring files over from the f40bt to the f30bt in order to convert it so Australian maps replace the European maps currently on the unit? I am happy to pay for assistance if need be but I don't have long with the f40bt so need to be as quick as I can. Please help!!!
  24. If anyone could help me please! I have a European avic f30bt and recently found out updating Australian maps on it was not as simple as I thought. I have gotten my hands on an Australian model avic f40bt and was wondering if anyone could explain to me how I could go about transferring files over from the f40bt to the f30bt in order to convert it so Australian maps replace the European maps currently on the unit? I am happy to pay for assistance if need be but I don't have long with the f40bt so need to be as quick as I can. Please help!!!
  25. Is there any way to convert the euro model f30bt to the Australian model I.e. maps and any other differences between the two. I'm looking for any help on getting Australian maps installed on my euro avic f30bt. Does anyone no how? Is it as easy as buying the newest aus map update from pioneer and loading it on the system or is there more to it? Does anyone no of other differences between the euro model and aus model? It's stupid how there both the f30bt model but yet have different maps etc.! I had thought they would be the same and cover both regions as the American version is the z130bt so is understandably different. Pioneer sells the 2013 aus map update sd card but I wasn't sure if I could just get this put it in and it would work like the aus model, does anyone no if this will work?
×