Jump to content
AVIC411.com

Search the Community

Showing results for tags 'nag screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Welcome/Site News
    • Custom Backgrounds
  • Pioneer AVIC Navigation Units
    • NEX Series
    • Z Series
    • X Series
    • F Series
    • D Series
    • N Series
    • AppRadio, AppRadio 2, AppRadio 3
    • AVIC-U310BT
  • System Add-Ons
    • General
    • XM/Sirius/HD Radio and Traffic Receivers
  • Other Discussions
    • Off-Topic
    • Vehicle Specific Wiring
    • Security/Stolen AVIC's
    • Classifieds (Buy/Sell/Services)
    • Archive

Blogs

  • Official AVIC411 Blog
  • Popular Topics
  • gadgeeets' Blog
  • Gmane's Blog
  • joirico27's Blog
  • Double's Blog
  • trailer's Blog
  • pimpcee1981's Blog
  • kodunmit's Blog
  • moses' Blog
  • bharper351's Blog
  • cjmccarthy12's Blog
  • jimbocorvette's Blog
  • ayother's Blog
  • Tluda
  • sandjieuw's Blog
  • TI 3VOM's Blog
  • imgizzy's Blog
  • avic 910bt bluetooth issue
  • riderdog's Blog
  • riderdog's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • avalanchegroup's Blog
  • AVIC X930BT
  • jacks1872001's Blog
  • Ashante503's Blog
  • manugude's Blog
  • Vollgatter's Blog
  • poisidon33298's Blog
  • raincitydj's Blog
  • jadamache's Blog

Found 6 results

  1. Remove OK screen for x000(5000-8000NEX/F960BT/F60DAB) remove_OK_screen_x000_Fx60.zip !!!New patch here!!!
  2. G'Day! Brand new here and have to say this place is awesome...........very glad I found a resource for my many questions and hopefully fixes to several annoying issues with my Pioneer unit, AVIC Z140BH. Bought a used Nissan Frontier that came with this unit installed. Great sound, happy with the bluetooth for my iPhone talk and music. Beyond that it has some serious drawbacks.........I have been rooting around reading a lot of posts making as much sense as possible but frankly coming up kind of short. The start/boot up time is way long, then you get all the annoying warnings you must touch you way out of....... Really want to be able to shut off the screen without stopping the truck. It is insanely bright at night no matter how you adjust the screen settings. Also wondering if there is a way to calibrate the navigation timing?? Cross streets almost always cross on the screen after I have actually pased them on the road. Is that just the way it is, and you live with it is there an adjustment? When I load up an D card with music cannot find a decent way to navigate it..........ultimately I abandoned it and go with radio or bluetooh iphone. With no clear understanding of what I have been reading about how to employ the software hacks I am very much hoping someone can/could point me to some simple easy to understand and execute steps to remove the nag screen and parking brake warning via a software hack. I have no stomach for pulling this thing out of the dash for a hardware hack...... thanks in advance! 2013 maps and 5.1 firmware [thanks to a great post I found here!]
  3. I have the latest firmware, 5.1 and 2015 maps. I Decided to install my CD-IV202NAVI kit and as long as the module is powered up, i get a nag screen that says my parking brake sensor is connected wrong blah blah blah... If I disconnect the power to the module, it goes away and works like it always did. It's like the new module can see that I'm bypassing the parking brake sense wire. By the way, I'm using the mute wire to pin 1 of the white harness and grounding both the mute wire and parking wire like I was instructed to. (Net install instructions!). Worked for years. Also, it seems that my iPhone 6S and the vga lighting converting through the 202NAVI module doesn't work. I get a blank screen and no audio through the cables. Works fine through BT. (No video obviously through BT.) Any help would be appreciated!
  4. I did the 5.1 firmware upgrade in my X930BT ( upgraded to X940BT in Mar 2014) I used the X940BT 5.1 firmware downloaded from the Pioneer website . 5.1 firmware update removed the USER/PRG.FLG file and put a new navi.exe in /USER/PRGO/APL After 15 hours of troubleshooting and reading threads in AVIC411 , I am able to implement the safe mode hack and nag screen by pass hack . Here are the steps .It worked for 5.1 firmware. I made the following changes in the navi.exe located in /USER/PRGO/APL 1) At offset 15ac48, change 02 00 56 E3 to 09 00 56 E3. 2)At offset 15ac34, 01 10 A0 E3 to 00 10 A0 E3 Above two steps took care of safe mode hack. 3)Per Enrico59 post to bypass nag screen in 5.1 firmware At offset BE9A4 ,change 05 00 00 0A to 00 00 A0 E1 All the credit goes to Pionara for identifying which hex code has to be modified . All I did was identifying the offsets in the new navi.exe to make the hex code change Happy Holidays!
  5. Hi Everyone, I have been reading the forums for hours and have not found any clear directions to removing the nag screen from the AVIC-z120bt unit. I currently have the 3.001 software from this site (thank you). I am planning on upgrading to 5.0 (not 5.1) from this post. However, the instructions don't mention, but a user on a post here (I can't find it, I've read so much by now) said that we must use the cardinfo.cif file from the 2012 update in order to not brick the device! Is that true? Also, I would also like to integrate the nag screen removal hack from this post. The instructions say to edit a Navi.exe. I found one at this address in the pack: "2013 USA-CANADA MAP UPDATE\Update\USER\PRG\APL". The edit is "At offset BEBFC, change 05 00 00 0A -> 00 00 A0 E1". I've done that. Next, I'm supposed to go into test mode, but I don't have a TestMode.key file to do so. Also, why am I going into test mode if I've just edited the update? Shouldn't I just install the update now with the edited Navi.exe file? Should I swap out the cardinfo.cif file too? Can someone please give some clear, detailed instructions for us idiots? Thanks in advance
  6. Sorry if I missed this somewhere, but what's the easiest way to move the constant nag screen after booting on units with NAV? I have ARU and I have to hit OK 2-3 times before I can get to my phone's screen. TIA! Jon
×