Jump to content
AVIC411.com

EnoKt

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About EnoKt

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

654 profile views
  1. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    Many thanks for your concern. I did enter TESTMODE by using switches. Got to File Maintenance, then to USER folder DIR where I found it empty. I got stuck there as I could not paste any file therein. I bought a used Nissan X-Trail from Japan which came with AVIC MRZ09 stereo but no SD card for it.
  2. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    I jump boosted a battery to start my car The AVIC MRZ09 shows the characters in Japanese shown below, translated ''there is no program'' with number 7 at the bottom right of screen. The USER/DIŔ shows no content Any help to revive this unit? I have original USER content backup and the English one from your previous posts. . I tried copying and pasting the backups to the USER folder but nothing happens or shows up. The Unit copies and pastes to any other media like FLASH DISC OR SD but does not paste in USER folder.. Any help to revive it.? Hi all of you. Todate I haven't got any solution to the above quoted case. Is there any one who had had a similar case and solved it?. I will appreciate if a solution is posted in this forum. I am sure I am not alone with this challenge. I guess it is not a hardware case but a software issue. Because the unit plays DVD audios but the screen remains as shown in the image above. I need your help please.
  3. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    On page 19 this member here posted a link to access mrz09 backup. i hope it will help you if the unit can paste those files in USER folder. I am not sure of the outcome. So do it at your own risk. manio112 Member Members 22 posts Report post Posted October 15, 2017 HI TO ALL AND THANKS DZO FOR HIS JOB I HAVE BACKUP OF MRZ09 MAYBE SOMEBODY NEED LINK FOR IT https://mega.nz/#F!nUwjVLxZ!1soULiYcJRyf1W3ANrSFZg Quote
  4. X930bt- cant connect blue tooth phone set navigation . greyed out lettres. Tried reseting by disconecting battery. Pull faceplate control and replace. Asked for anti thieft password but greyed out area.

  5. MRZ 09 lost pro.flg file

    Hi fanourio. I have MRZ09 that has no USER DIR content. If your script can help would you please upload it to be accessible. The unit cannot paste to USER folder but pastes to any other media easily. Thank you in advance for your time.
  6. Hi Oris1391 Did you get a solution for your unit.? I have a similar issue like yours. Probably your solution might work for me too. How did you solve it.
  7. Dear Ishlevi

    The problem you had with your unit is exactly the same like mine (mrz09)??. No program, USER DIR missing, error number 7 at the bottom right corner of black screen noted. HOW DID YOU SOLVE YOUR PROBLEM ? Would you please help me if you have  had a solution for it? Thank you in advance for your time.

  8. Hi DZO

    Sorry if I am bothering you too much with requests. Would you please suggest, based on your knowledge and experience, how I can tackle the problem I am facing with Pioneer Carrozzeria MZR09, posted previously on page 47 (with image) and also on page 49. I just can't figure out why the unit copies data from any source and can paste to any media but cannot paste to USER folder: which in my case it is empty. There is no DIR content:  These files are missing:-  PRGO, PRG1, RW, SETUP, SESTEM, VOLUME.       How do I enable the unit to paste these backup files in USER folder? Or what should I do.? 

  9. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    Hi everyone. I haven't yet got any hint for solving the above problem posted on page 47. Any assistance from this forum is welcome.
  10. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    Hi Liolic99 I had a new issue with error 7 bottom right as shown in my previous image and post addressed to dzo on page 47 I have had no response so far and no solution yet. Probably if dzo is still around he can write a script which will enable automatic pasting to USER follder, which in my case (MRZ09) the DIR is completely empty. Not even the SYSTEM folder exists.. I am stuck.
  11. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    Hi Krisstorn I have the same unit , MRZ09 having the same problem. The USER directory is blank. How did you solve your problem for this unit? Or else, Is there any one else who has solved this problem anyway anyhow? I need everyone's help here and thank you in advance.
  12. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    Hi Shawnster Sorry, it is rather old page... but How did you clean the RAM in your unit? How did you get back user data?
  13. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    Hi @dzo, Your contribution is appreciated always. I jump boosted a battery to start my car The AVIC MRZ09 shows the characters in Japanese shown below, translated ''there is no program'' with number 7 at the bottom right of screen. The USER/DIŔ shows no content Any help to revive this unit? I have original USER content backup and the English one from your previous posts. . I tried copying and pasting the backups to the USER folder but nothing happens or shows up. The Unit copies and pastes to any other media like FLASH DISC OR SD but does not paste in USER folder.. Any help to revive it.?
  14. AVIC-MRZ99 Custom Firmware / Testmode

    How I solved my problem finally with AVIC CARROZZERIA MRZ09. I remembered to have saved two backups for USER folder in my laptop. 1) Version before using DZOs auto Japanese-English setup which worked flawlessly in my AVIC MRZ09. 2) Version after successful conversion to English following DZOs programme. 1) I entered in TestMode using buttons and navigated up to USER DIR, then selected all files therein and hit delete. It took time but got it done. 2) Copied the English version of backup folder into the flash disc and transferred the contents in the USER folder of the AVIC MRZ09.. It took quite a bit of time to paste. Finally it got done. 3) Removed flash disc and switched off ACC. Waited for the unit internal fan to stop completely and switched back to ACC. 4) The unit got back alive without black screen and works fine. I hope this solution may help someone with similar problem like mine.
  15. AVIC MRZ09

    How I solved my problem finally with AVIC CARROZZERIA MRZ09. I remembered to have saved two backups for USER folder in my laptop. 1) Version before using DZOs auto Japanese-English setup which worked flawlessly in my AVIC MRZ09. 2) Version after successful conversion to English following DZOs programme. 1) I entered in TestMode using buttons and navigated up to USER DIR, then selected all files therein and hit delete. It took time but got it done. 2) Copied the English version of backup folder into the flash disc and transferred the contents in the USER folder of the AVIC MRZ09.. It took quite a bit of time to paste. Finally it got done. 3) Removed flash disc and switched off ACC. Waited for the unit internal fan to stop completely and switched back to ACC. 4) The unit got back alive without black screen and works fine. I hope this solution may help someone with similar problem like mine.
×